Rik Douwes directeur Nederland bij Las

0

Rik Douwes is door Link Asset Services (Las) aangesteld als Country Managing Director van Nederland. De wereldwijd actieve servicer nam vorig jaar de FlexFront Groep over.

Douwes werd in 2018 al aangetrokken door Link. Nu verschillende overnames, waaronder die van FlexFront, zijn afgerond, heeft hij als algemeen directeur Nederland een uitgebreidere functie gekregen: het integreren en ontwikkelen van end-to-end hypotheek dienstverlening in Nederland. Douwes is oprichter en oud-CEO van Stater. Voordat hij bij Link in dienst trad was hij initiator van Inadmin NV, een DC-pensioen administrateur en onderdeel van APG.

Link Group behoort tot de grootste onafhankelijke lening en bank outsourcers in Europa. Robbie Hughes, Global CEO of Link’s banking and credit management division: “Onze Nederlandse dienstverlening blijft groeien en Rik’s kennis en ervaring heeft hieraan in belangrijke mate bijgedragen. Zijn invloed tot nu toe heeft gezorgd voor het ontwikkelen en bekend worden van de Link organisatie in Nederland. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met hem te werken aan de verdere integratie en groei van de dienstverlening van Link Groep.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.