Lancering MijnGeldzaken.nl op HypoVak

0

FinBase lanceert op HypoVak zijn adviesplatform MijnGeldzaken.nl. Dit wordt mogelijk het eerste onafhankelijke adviesplatform in de wereld die financiële planning, financieel advies en financieel management integreert in één oplossing.

Het platform is ontwikkeld met de gedachte dat consumenten die meer inzicht hebben in hun financiële situatie eerder op zoek gaan naar advies. Onder het mom zelf doen wat je zelf kunt en advies als het nodig is. Financieel adviseurs kunnen zich nu al aansluiten en MijnGeldzaken.nl gebruiken voor hun eigen klanten. Dit najaar zal het grote publiek kennis gaan maken met MijnGeldzaken.nl. Meer informatie over MijnGeldzaken.nl wordt in de workshop gegeven en op de stand van Figlo en MijnGeldzaken.nl.
 
Op HypoVak presenteert FinBase aan adviseurs de mogelijkheden die het platform gaat bieden. De consument meer ‘in control’ te laten bij het adviestraject is daarbij het uitgangspunt. Uit onderzoek blijkt dat financieel advies betaalbaar dient te blijven. Consumenten verwachten de helft minder te hoeven betalen dan de adviseur nodig heeft. Dit kan alleen wanneer het adviestraject veel efficiënter wordt ingericht dan nu vaak het geval is. FinBase biedt daarvoor met MijnGeldzaken PRO de mogelijkheden aan adviseurs. Zelfwerkzaamheid van de klant kan worden beloond, rapporten kunnen automatisch gegenereerd worden en het advies kan volledig online verlopen.  De consument kan straks in de online advieskamer via een webcam advies krijgen dat per minuut kan worden afgerekend.

MijnGeldzaken Pro is een combinatie van de Figlo software met een eigen consumentenportaal en de aansluiting op MijnGeldzaken.nl. Het heeft een online advieskamer en de mogelijkheid om eigen rapporten te definiëren en nog veel meer extra’s.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.