Eckhardt Dulfer gaat gas geven

0

InFinance is verrassend vernieuwd. Het magazine wil zich door meer diepgang onderscheiden. Ook zijn de structuur en werkwijze van de redactie veranderd. De hoofdredacteur maakt plaats voor een redactiecoördinator. Inhoudelijk koerst het vernieuwde InFinance op branchespecialisten. 

De nieuwe werkwijze past helemaal in de trend van co-redactie. Na zes jaar kwam daarmee ook een einde aan de samenwerking tussen uitgeverij Triple i en Eckhardt Dulfer als hoofdredacteur. Een einde is het niet echt, meer een co-einde, want hij blijft als freelancer betrokken bij InFinance.

‘Naar de knoppen’ is de titel van de editorial waarmee Eckhardt de nieuwste InFinance opent. In zijn column verderop in het blad neemt hij de annuïteitenhypotheek op de korrel: “Wie die wil herinvoeren heeft een gaatje in z’n hoofd”. De nieuwe foto’s bij de artikelen zijn duidelijk: Eckhardt geeft gas. Wij vinden het in ieder geval fijn dat hij in InFinance van start gaat.

Voor een profiel van Eckhardt Dulfer klikt u hier.

Eckhardt veel succes en bedankt voor de jarenlange, prettige samenwerking.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.