‘Aanbieder moet niet luisteren naar consumentenprogramma’s’

0

Aanbieders moeten zich niet laten beïnvloeden door consumentenprogramma’s, alleen door zelfstandig adviseurs. Dat is de mening van een kleine meerderheid van de deelnemers aan onze poll. Doe nu mee aan de nieuwe poll over extra inspanningen op de werkvloer voor vrouwelijke adviseurs!

De invloed van consumentenprogramma’s op aanbieders blijkt telkens weer, terwijl de adviseur als belangenbehartiger van de klant vaak niet in het verhaal voorkomt. Daar ging onze laatste poll over.

Uit de uitslag blijkt dat veel bezoekers het niet als een groot probleem ervaren. Een kleine meerderheid van 53% van de 95 deelnemers vindt dat aanbieders zich niet moeten laten beïnvloeden door consumentenprogramma’s. Maar met 47% die het niet met de stelling eens is, is de uitslag bijna fifty-fifty.

Nieuwe poll: Ruimte geven aan vrouwelijke adviseurs

Inmiddels staat een nieuwe poll online op InFinance.nl: ‘Er is extra inspanning nodig om vrouwelijke adviseurs de ruimte te geven, zoals heldere afspraken over het gewenste gedrag van mannen en vrouwen op de werkvloer’. De aanleiding is een recente column van Tineke Bloemen in InFinance.

In haar column stelt Bloemen dat vrouwelijke adviseurs van grote waarde zijn, maar dat ze vaak terughoudend zijn in het nemen van ruimte om zich uit te spreken en hun kwaliteiten te tonen. “Wat hen helpt, zo blijkt uit de praktijk, is openheid en een aantal simpele afspraken over de houding en het gedrag van de mannen en vrouwen op de werkvloer, om die ruimte te kunnen nemen”, aldus Bloemen. “Én, uiteraard, een consequente opvolging daarvan, vanuit een gemotiveerde leiding.”

Hoe denkt u hier over? Laat het weten in de poll, die u ook onderaan dit artikel vindt, of geef uw inhoudelijke reactie onderaan deze pagina.

Er is extra inspanning nodig om vrouwelijke adviseurs de ruimte te geven, zoals heldere afspraken over het gewenste gedrag van mannen en vrouwen op de werkvloer.

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.