Yellowtail neemt Davinci Consulting over

0

Davinci Consulting is door fintechonderneming Yellowtail, onderdeel van Conclusion, overgenomen van Ohpen. Door het bundelen van de krachten zeggen beide bedrijven hun klanten in de markten van hypotheken, wonen en notariaat nog beter te kunnen bedienen.

Matthijs Mons (foto), managing director van Yellowtail: “Met deze samenwerking zetten beide partijen een verdere stap naar marktleiderschap op het gebied van digitalisering en vernieuwing in het wonen, lenen en leven domein. Van oriëntatie op de aankoop van een woning tot en met de stap naar de notaris en de levensloop die daarop volgt.”

Software-oplossingen

“Yellowtail ontwerpt, bouwt en beheert digitale en datagedreven software-oplossingen voor financiële dienstverleners, met als missie de kwaliteit van het financiële leven van consumenten te verbeteren. Davinci Consulting voegt daar specifieke expertise rondom het hypotheken, notariële en vastgoed domein aan toe. De twee bedrijven vullen elkaar bijzonder goed aan en kunnen gezamenlijk sneller en beter innovaties doorvoeren voor het gehele ecosysteem binnen het ‘wonen en leven’ domein”, zegt Mons.

Digitale communicatiestandaarden

Davinci Consulting is de architect van digitale communicatiestandaarden in de Nederlandse hypotheken-, vastgoed- en notariële sector en bedient daarin toonaangevende datanetwerken en beroepsorganisaties. Het merk Davinci Consulting blijft voortbestaan. Davinci Consulting behoudt als dochteronderneming van Yellowtail haar eigen activiteiten en blijft haar eigen klanten bedienen.

Volledige woondomein

Mons: “Met onze strategische ambitie om te verbreden naar het volledige woondomein is dit een grote stap in de door ons gewenste richting voor Yellowtail. Davinci Consulting is volledig complementair aan Yellowtail en biedt de mogelijkheid onze ambitie in hoge mate te versnellen. Davinci Consulting voegt specifieke expertise en aanvullend netwerk toe rondom het Hypotheken Data Netwerk, notarissen en vastgoed domein. ”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.