Vrouwenlabel onna-onna wordt Aegon

0

Vrouwenverzekeraar onna-onna gaat verder onder de naam van het moederconcern Aegon. Het hoofdkantoor in Amsterdam gaat dicht. Tot 1 november is de verzekeraar nog bereikbaar voor alle vragen. Daarna kunnen klanten terecht bij de klantenservice van Aegon.

Onna-onna beschrijft de vergaderingen waarin dit besluit is genomen als ‘stormachtig’. In 2008 werd onna-onna opgericht door vijf mannen. Zij introduceerde een autoverzekering gebaseerd op vrouwelijke eigenschappen. onna-onna is een 100% dochteronderneming van Aegon.

Specifieke onna-onna voorwaarden

Aegon regelt nu al de schade-afhandeling, automatische incasso en acceptatie van de onna-onna autoverzekering. Verzekerden behouden ook onder het Aegon-label hun autoverzekering met de specifieke onna-onna voorwaarden. Verzekerden die naast een autoverzekering ook een onna-onna fiets-, woon-, doorlopende reis-, aansprakelijkheids-, of gezinsongevallenverzekering hebben afgesloten, horen op korte termijn wat daarmee gaat gebeuren.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.