Combinatie a.s.r. en Aegon kiest voor Stater

0

Stater gaat de hypotheekportefeuille servicen die is ontstaan na het samengaan van de Nederlandse activiteiten van Aegon en a.s.r. Hierdoor groeit het marktaandeel van Stater in Nederland naar bijna 50%.

De komende twee jaar worden beide hypotheekportefeuilles samengevoegd in het platform van Stater. Met dit nieuwe partnership versterkt Stater niet alleen haar leidende marktpositie in Nederland, het bouwt hiermee tevens verder aan een solide basis voor Europese groei.

Stater is een onafhankelijke end-to-end dienstverlener voor de hypothecaire markt en ondersteunt internationaal meer dan 40 hypothecaire geldverstrekkers bij de behandeling en securitisatie van hypotheekportefeuilles. CEO Erwin Dreuning (foto): “Met deze transactie mogen we één van de grootste hypotheekportefeuilles van Nederland bij ons verwelkomen. Door de focus van al onze medewerkers op kwaliteit van de dienstverlening en het vasthouden aan de gezamenlijk gedefinieerde strategie van groei, gebaseerd op de drie pijlers innovatie, assurance en schaalvoordelen zijn we in staat geweest dit succes te behalen”.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.