VNAB komt met pilot marktbreed traineeship

0

Vanwege de behoefte aan nieuwe young professionals in de markt is de Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs (VNAB) samen met een werkgroep bestaande uit leden en partners aan de slag gegaan met de ontwikkeling van een marktbreed traineeship.

Volgens de VNAB voorziet dit traineeship in de behoefte aan een nieuwe generatie met marktbrede kennis die snel volwaardige professionals worden. Geen bedrijfsspecifiek programma maar een ontwikkeltraject met daarin marktbrede kennisontwikkeling, kennisdeling en meewerkperiodes bij alle schakels in de keten.

Gedurende een jaar werken trainees, in willekeurige volgorde, vijf maanden bij een verzekeraar, vijf maanden bij een makelaar en twee maanden bij een expertisebureau. Daarnaast volgen de trainees een uitgebreid opleidings- en netwerkprogramma. In september 2020 zal er een pilotgroep van minimaal vijf trainees van start gaan.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.