VNAB begint het jaar met nieuwe benoemingen

0

Per 1 januari is Thom Mallant (foto) van Allianz toegetreden tot het bestuur van de Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs (VNAB). Op dezelfde datum is ook Maarten Winter aan de slag gegaan als IT-programmamanager.

De algemene ledenvergadering van de VNAB heeft op 4 december 2023 ingestemd met de toetreding van Thom Mallant tot het bestuur (sectie Verzekeraars). Hij is sinds september 2023 CEO van Allianz Nederland en lid van de Board of Management van Allianz Benelux. Mallant is sinds 2003 actief bij Allianz. Hij is daarnaast al jaren nauw betrokken bij het Verbond van Verzekeraars.

Maarten Winter

VNAB begint het jaar met nieuwe benoemingen

Maarten Winter

Maarten Winter is per 1 januari werkzaam bij VNAB als IT-programmamanager. Daar gaat hij zich richten op het verbeteren van de IT-processen. Samen met de IT-support en change specialisten gaat Winter uitzoeken hoe de applicaties op het VNAB-platform het beste op elkaar en op de gebruikers aangesloten kunnen worden.

Winter was tot vorig jaar Product Owner bij Aegon Asset Management. Hij heeft ervaring opgebouwd als Scrum Master/Product Owner binnen diverse IT-afdelingen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.