Changemakers uit de coassurantiemarkt

0

In de nieuwe aflevering van de VNAB-podcast ‘Risk has the future’ praat Maarten Bouwhuis met de finalisten van de VNAB young talent award 2023: Siebe van Aalderen (Raetsheren), Jelmer Murrer (HDI) en Stephanie Verhaar (Chubb).

De VNAB young talent award is een award voor young professionals binnen de (groot)zakelijke verzekeringsmarkt die volgens een jury met een vernieuwende aanpak indrukwekkende resultaten hebben geboekt. De uitreiking vindt op donderdag 14 september plaats in de Kunsthal in Rotterdam. Met deze award wil VNAB (Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.) de markt steviger op de kaart zetten voor jong talent en laten zien waarom de coassurantiemarkt zo aantrekkelijk is.

Finalisten

De finalisten van de VNAB young talent award dit jaar zijn:

  • Siebe van Aalderen: Property Broker bij Raetsheren.
  • Jelmer Murrer: Underwriter Property bij HDI Global SE.
  • Stephanie Verhaar: Junior Underwriter Marine bij Chubb.

Wat drijft de finalisten? Wat zijn hun ambities? Waarom moeten zij eigenlijk winnen? En hoe kijken ze naar de arbeidsmarkt, duurzaamheid en de technologische ontwikkelingen in de sector? A; die vragen komen aan bod in de nieuwe podcast.

De nieuwste VNAB podcast is hier te beluisteren op SpotifySoundCloud en Apple Podcast.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.