VKG traint adviseurs in bus

0

VKG start met roadshows voor adviseurs: VKG On Tour. De serviceprovider wil in de bus adviseurs trainen in het optimaal benutten van de mogelijkheden van het administratiesysteem en hen informeren over belangrijke nieuwe producten en diensten van samenwerkende verzekeraars en business partners.

Eric-Jan van den Berg, directeur Commercie: “VKG On Tour is kosteloos toegankelijk voor assurantieadviseurs. Ook adviseurs die nog niet met de serviceprovider samenwerken zijn welkom. De roadshows dragen bij aan onze missie om adviseurs en aanbieders te ondersteunen bij het succesvol ondernemen. Adviseurs zijn op zoek naar efficiëntie en een samenwerkingspartner met veel kennis van zaken. De eerste ervaringen met ons nieuwe On Tour concept hebben wij inmiddels opgedaan tijdens twee roadshows in Groningen en Maastricht. Adviseurs zijn enthousiast en waarderen ons initiatief.”

De roadshow komt op 12 april naar Goes, op 26 april naar Arnhem en Ede, op 10 mei naar Eindhoven, op 19 mei naar Leeuwarden en Zwolle en op 26 mei naar Assen en Emmen. De touringcar van VKG On Tour is ook te bekijken tijdens de VKG On Stage dagen, op 14 april in Lelystad, 19 april in Tiel en 21 april in Rotterdam.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.