VKG introduceert Privé Totaal Pakket

0

VKG introduceert het Privé Totaal Pakket. Een uitgebreid volmacht verzekeringspakket voor particulieren.

Het pakket omvat de volgende verzekeringen: auto, aansprakelijkheid, inboedel, cyberservice, woonhuis, doorlopende reis, gezinsongevallen en rechtsbijstand. Eric-Jan van den Berg (foto), directeur commercie: “Met postcode, huisnummer en de gezinssituatie worden direct de premies van de producten in het pakket bepaald. Het pakket kent standaard complete dekkingen en een concurrerende premie. Zo bedraagt het verzekerde bedrag voor het woonhuis1.000.000 euro op basis van premier risque en voor de inboedel geldt een verzekerd bedrag van 250.000 op basis van premier risque. De risicodragers achter het pakket zijn Rhion, Nationale-Nederlanden, ASR en Arag.”

Cyberservice

Cyberservice dekt de hulp en advies door de Cyberwacht, diefstal van geld van de (bank)rekening, identiteitsdiefstal, dataherstel en verwijderen van malware, vervanging van hardware en hulp bij cyberafpersing.

Digitale verwerking

Van den Berg: “Tijdens de aanvraag ontvangt de klant een e-mail om de slotvragen te beantwoorden. Zo kan de aanvraag eenvoudig digitaal worden verwerkt én is het ondertekenen van een aanvraagformulier niet meer nodig.”

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.