VKG focust op kansen

0

VKG organiseert op 27 september een nieuw informatief en inspirerend netwerkevenement; het ‘VKG Podium’. Tijdens dit vervolg op de On Stage-dagen komt het aan op het zien en benutten van kansen. Focus is daarbij volgens VKG het sleutelwoord en daarmee ook het centrale thema.

VKG ziet 2018 als het jaar waarin idealen richtinggevend zijn en samenwerking vooruithelpt. “Het komt aan op het zien en benutten van kansen. Focus is daarbij het sleutelwoord; het vermogen om aan te passen aan wisselende marktomstandigheden.”

Programma

Op het programma staan sprekers als Mark Tigchelaar (Breinexpert) en Joseph Oubelkas (Auteur van ’400 brieven van mijn moeder’). Daarnaast worden zes 15 minuten pitches gehouden door ARAG, Aegon, Hulp na Ongeval, Monuta, Mobile Red en Risk Innovation. Ook kan een bezoek worden gebracht aan de VKG On Tour-bus met de laatste updates over Meerklant en ExtranetPlus.

Aandacht voor de IDD

Op de marktplaats van VKG Podium in Hart van Holland te Nijkerk is er ook aandacht voor de Insurance Distribution Directive (IDD). Een Europese richtlijn met normen over de distributie van verzekeringen. VKG: “Het doel van deze richtlijn is klanten dezelfde bescherming bieden, ongeacht op welke manier zij hun verzekering afsluiten. Per 1 oktober 2018 moeten zowel u als VKG aan deze regelgeving voldoen. Wij willen u op 27 september graag informeren over de IDD.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.