Uiterwijk Winkel sluit aan bij NLG

0

Het Hoogeveense intermediair- en volmachtbedrijf  Uiterwijk Winkel Verzekeringen heeft zich aangesloten bij NLG.

“Uiterwijk Winkel verkiest bij de huidige verschraling van het aanbod van verzekeraars de kracht van de samenwerking met andere grote intermediair- en volmachtbedrijven”, aldus directeur Erik van der Laan. “Het binnen NLG samen ontwikkelen en aanbieden van onderscheidende producten en diensten spreekt ons aan. Het daarbij in minder vrijblijvende vorm met elkaar optrekken vinden wij juist goed en draagt bij aan het samen sterker staan!”

Dertien

Ook het NLG-bestuur is verheugd over de toetreding van dit inmiddels dertiende lid. “Uiterwijk Winkel is zowel qua profiel als geografisch een goede aanvulling op de huidige leden”, zegt NLG-voorzitter Eric Lacroix. “Zowel Uiterwijk Winkel als het onlangs toegetreden Klap uit Amsterdam kennen allebei een lange verzekeringshistorie en behoren tot de top 100 van verzekeringsbedrijven. Op basis van de gezamenlijke omzet van de NLG-leden behoort NLG tot de top 5 in Nederland.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.