Arjan Halma directeur NLG Volmacht

0

Per 1 september 2020 wordt Arjan Halma benoemd tot directeur van NLG Volmacht, het (inkomen) volmachtbedrijf van NLG Groep. Met de komst van Halma heeft nu ook NLG Volmacht een externe directeur. Hij wordt verantwoordelijk voor de verdere professionalisering van dit NLG-onderdeel.

NLG Groep is een samenwerkingsverband van dertien onafhankelijke financiële dienstverleners verspreid over heel Nederland. NLG Volmacht is een serviceprovider op het gebied van collectieve inkomensverzekeringen voor de leden van de NLG Groep. De serviceprovider heeft volmachten van diverse Nederlandse verzekeraars. Sinds kort is NLG Volmacht ook coverholder van Lloyds. Totaal wordt een premievolume van 50 miljoen euro bediend.

Professionaliseringsslag

‘Buitenstaander’ Halma neemt de interne directiefunctie over van Rogier Jonkman, die zich weer volledig gaat richten op zijn functie als directeur-eigenaar van Lukassen & Boer. Halma is sinds 2005 werkzaam in ‘volmachtland’ en heeft ruime ervaring opgedaan als directeur volmachten en backoffice bij SAA Assuradeuren te Rotterdam.

De professionaliseringsslag binnen NLG werd begin dit jaar ingezet met de komst van Rene Mandos als eerste externe voorzitter in het twaalfjarig bestaan van NLG. Suzanne Berends is sinds 1 juli 2020 directeur van NLG Arbo. De NLG Groep bestaat uit de onderdelen: NLG Volmacht, NLG Arbo, NLG Pensioen, NLG Werk, NLG HRM en NLG Verzekeringen. De gezamenlijke premie-omzet bedraagt meer dan 600 miljoen euro. Hiermee behoort NLG in omzet tot de grootste intermediairbedrijven van Nederland.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.