Tulpenkunst geeft website kleur

0

Om het zakelijke meer kleur te geven heeft Tulp Hypotheken een deel van haar website ingericht om kunstenaars de gelegenheid te geven hun kunstwerken te tonen. Die werken moeten vanzelfsprekend wel iets te maken hebben met tulpen.

Directeur Paul Wessels vindt de websites van financiële dienstverleners in Nederland over het algemeen heel zakelijk en soms ronduit saai. Hij besloot daar iets aan te doen. “Wat is er dan leuker om mooie kunstwerken van Nederlandse kunstenaars te exposeren, naast de nuttige informatie over een Tulp hypotheek? We hopen hiermee kunstenaars te helpen en natuurlijk wordt het bezoeken van onze website er spannender en leuker door.”

Eerste werken online

De eerste twee kunstenaars die onder het nieuwe tabblad ‘kunst’ hun werken exposeren zijn Chantal Metze Ebbelaar en Vicky van der Plas. Geïnteresseerden kunnen via een muisklik direct contact opnemen met de kunstenaar.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.