Totaal Woonadvies bij BLG Wonen

0

BLG Wonen neemt vijf nieuwe (provisieloze) woonverzekeringen in haar assortiment op. Met de Woonhuis-, Inboedel-, Aansprakelijkheids-, Ongevallen- en – Rechtsbijstandverzekering biedt BLG Wonen een totaal woonadvies aan met hypotheken, spaarrekeningen én verzekeringen. BLG meldt dat de Woonverzekering volgens onderzoeksbureau MoneyView Woonverzekering een 5-ster rating krijgt.

Met de introductie van de provisieloze Woonverzekeringen speelt BLG Wonen in op een duurzame relatie tussen de adviseurs en zijn klanten. Rein Wispelweij, directeur BLG Wonen: ,,De Woonverzekeringen waren de missing link in ons totale woonadvies. Door ook verzekeringen aan te bieden is het voor adviseurs mogelijk
hun klanten doorlopend en duurzamer te adviseren. Niet alleen de keuze voor een hypotheek heeft effect op het woongenot van klanten. Ook sparen en zichzelf kunnen verzekeren tegen risico’s maakt dat klanten kunnen blijven genieten van zijn of haar woning. De klant weet dat al zijn woonzaken goed geregeld zijn, ook als het even tegenzit.”

Adviseurs kunnen naast het online afsluiten van verzekeringen ook abonnementen aanbieden via een gratis portaal dat samen met BSB Volmachten is opgezet. Met een abonnement kan de adviseur met zijn klant
duidelijke afspraken maken over adviezen en andere diensten in de toekomst. De abonnementen kunnen adviseurs tegen eigen tarieven en in de eigen look and feel aanbieden.

De voorwaarden van de vijf verzekeringen en de algemene voorwaarden woonverzekeringen zijn te vinden op www.blg.nl

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.