Tom van der Geer directeur Intermediaire Distributie bij ASR

0

Tom van der Geer (43) treedt per 1 juni a.s. in dienst bij ASR als directeur Intermediaire Distributie Particuliere Markt. Hij zal samen met Luuk de Vos, directeur Intermediaire Distributie voor de zakelijke markt, deel uitmaken van het managementteam Intermediaire Distributie. Karin Bergstein, lid van de raad van bestuur, is voorzitter van dit team.

De afgelopen drie jaar was Van der Geer directeur Brokers en Partnerships bij BNP Paribas Cardif. Daarvoor was hij directeur van Huizengids.nl en vervulde hij verschillende directiefuncties bij AXA Verzekeringen, vooral op verkoopgebied.  

Karin Bergstein is blij met de komst  van Van der Geer. ,,Hij beschikt over ruime en voor ons zeer relevante ervaring. Ik ben er van overtuigd dat hij in staat zal zijn om ASR., samen met het intermediair, in te laten spelen op de snelle veranderingen in de particuliere markt. Mede ingegeven door deze veranderingen hecht de raad van bestuur van ASR eraan dicht bij de markt te opereren.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.