Thuis Hypotheek in assortiment Dak

0

Dak Hypotheken heeft onlangs de Thuis Hypotheek van Centraal Beheer toegevoegd aan het assortiment.

De Thuis Hypotheek is de derde nieuwkomer die Dak tijdens het eerste halfjaar van 2016 in het assortiment heeft opgenomen. Volgens Dak kan het bij haar aangesloten intermediair zich met de nieuwe hypotheek onderscheiden met ‘een sterk consumentenmerk, een uitgebreid acceptatiekader en Nederlandse funding’.

Dak: “Deze Centraal Beheer-hypotheek sluit goed aan op de wensen van klanten en veranderingen in de markt. Bijzonder is ook dat de hypotheek is bedacht en ontwikkeld samen met onafhankelijke hypotheekadviseurs waaronder een aantal Dak-leden.”

Robin Clements, directeur Retail bij Centraal Beheer: “Wij zien dat klanten behoefte hebben aan een persoonlijkere oplossing. Bovendien willen ze dat snel en efficiënt kunnen regelen, zeker nu de huizenmarkt weer aantrekt. Klanten willen zekerheid, gemak en een vertrouwd gevoel. Dat gaan wij ze bieden. Zo geven we klanten op de relevante momenten inzicht tijdens het aanvraagproces. En krijgen klanten automatisch een lagere rente als ze door aflossen in een lagere risicoklasse komen.”

Tim Rijvers, algemeen directeur van Dak. “Dak en Centraal Beheer hebben een gezamenlijke coöperatieve basis en zien gezamenlijk kansen in de intermediaire markt. Centraal Beheer is een welkome aanvulling op het schap van het intermediair.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.