‘TAF slaat rechtsaf waar de rest links gaat’

0

Deze zomer passeerde de verzekeringsportefeuille van TAF de magische grens van 500.000 actieve polissen. Groot geworden op het gebied van ORV, timmert de verzekeraar hard aan de weg om ook een prominente plek op de AOV-markt te bemachtigen. Met de vernieuwde TAF GoedGezekerd AOV lanceerde TAF deze zomer een alternatief voor de verplichte AOV die in 2024 wordt verwacht.

Dit jaar werden de overlijdensrisicoverzekeringen (ORV) van TAF door MoneyView voor het tiende jaar op rij bekroond met 5 sterren en ontving de AOV voor ondernemers de maximale score op prijs. Uit een eerder deze maand gepubliceerd ORV-onderzoek van Bureau DFO bleek dat TAF met een gemiddelde van 34% aanvragen per advieskantoor, marktleider is op het gebied van ORV. Net als vorig jaar ontvangt TAF ook de hoogste waardering van de deelnemende intermediairs. Die hoogste waardering ontving het ook in het Gouden Lotus Awards-onderzoek van InFinance.

Intermediair

DFO stelde vast dat een advieskantoor met gemiddeld 4,6 ORV-aanbieders samenwerkt. Hoe komt het dat TAF van die 4,6 aanbieders het vaakst wordt gekozen door het intermediair? Met een goed product, een scherpe prijs en processen die op orde zijn kom je al een heel eind, maar het echte geheim van TAF zit hem volgens directeur Nicole Hollander in de bedrijfscultuur. “Samen de schouders eronder als dat nodig is, maar ook samen successen vieren. Dat is het DNA van TAF. Ook het persoonlijke contact vinden we heel belangrijk. Zoals de adviseur zijn klant kent, kennen wij de adviseurs waarmee we samenwerken. Wij gaan met onze klanten om zoals we hier ook met elkaar omgaan, hartelijk, empathisch, eerlijk en met interesse. Dat wordt gewaardeerd en daar zijn we bij TAF natuurlijk trots op.”

Lees hier het hele interview met Nicole Hollander

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.