TAF komt met collectieve verzekeringen

0

TAF, gespecialiseerd in individuele overlijdensrisico- en arbeidsongeschiktheidsverzekering, breidt haar assortiment uit met collectieve verzekeringen. TAF biedt vanaf vandaag zowel een collectieve overlijdensrisicoverzekering als een collectieve ongevallenverzekering aan. Quantum Leben treedt op als risicodrager achter beide verzekeringen.

TAF-directeur Nicole Hollander (links op foto): “Met een marktaandeel van 45% op het gebied van nieuwe individuele overlijdenrisicoverzekeringen en een sterk groeiend marktaandeel in individuele arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, is het tijd voor een verbreding van ons assortiment. Vanuit de intermediaire markt ontvingen wij al langer de vraag naar collectieve verzekeringen. Nu is het dan zover: vanaf vandaag bieden we een collectieve overlijdensrisicoverzekering en een collectieve ongevallenverzekering aan. Werkgevers kunnen deze afsluiten voor hun werknemers, uiteraard via het met ons samenwerkende intermediair.”

Afsluiten via het intermediair

Onafhankelijke financieel adviseurs die samenwerken met TAF kunnen een collectieve verzekering aanvragen voor een werkgever met minimaal vijf werknemers. Aan de hand van een aanvraagformulier, brengt TAF een offerte.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.