Saskia Hoskens nieuwe CRO van de Volksbank

0

Saskia Hoskens wordt op 10 april Chief Risk Officer (CRO) lid van het Executive Committee van de Volksbank. Zij volgt Jeroen Dijst op die na twee termijnen afscheid neemt van de Volksbank.

Saskia Hoskens heeft ruime internationale ervaring op het gebied van risicomanagement, bijzonder beheer en relatiemanagement bij Nederlandse banken. Zij maakt de overstap van ING waar zij als CRO Wholesale Banking verantwoordelijk was voor het managen van de risico’s in de internationale grootzakelijke markt. Daarvoor was zij vanaf 2005 werkzaam bij Rabobank. Hier leidde zij onder meer de integratie van de hypotheekdochter FGH Bank waar zij CEO was. Eerder leidde zij bij Rabobank wereldwijd bijzonder beheer en was zij regiodirecteur Grootzakelijk in Zuid Nederland. Voor haar bancaire loopbaan heeft Hoskens bij Deloitte Corporate Finance en bij Nuon (nu Vattenfall) fusies en overnames van zowel grote als kleine bedrijven begeleid.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.