Rabobank en PGGM komen met PPI

0

Rabobank en PGGM gaan samen een premiepensioeninstelling in het leven roepen onder de naam Rabo PPGM PPI. De Nederlandsche Bank heeft hiervoor een vergunning verleend. Als  zelfstandige stichting zullen er collectieve pensioenregelingen worden aangeboden aan werkgevers die het pensioen van hun medewerkers niet opbouwen via een bedrijfstak-, beroeps- of ondernemingspensioenfonds. De PPI introduceert het Rabo BedrijvenPensioen en richt zich daarmee primair op de werkgevers in het mkb.

Rabobank zorgt voor pensioenadvies aan haar zakelijke klanten en bemiddelt in het Rabo BedrijvenPensioen. De PPI werkt samen met pensioenuitvoeringsorganisatie PGGM voor de pensioenadministratie en de te volgen beleggingsstrategie die wordt ingevuld op basis van life cycle beleggingsfondsen. Daarnaast zijn Robeco en Interpolis betrokken bij de samenwerking voor respectievelijk het vermogensbeheer en de verzekeringen die onderdeel zijn van het Rabo BedrijvenPensioen..

Vanaf 18 februari 2013 kunnen zakelijke klanten bij alle kantoren van Rabobank terecht voor het ‘Rabo BedrijvenPensioen’.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.