Pelsma en Van Lierop in bestuur LEF

0

Ebby Pelsma en Jan van Lierop (foto) zijn benoemd tot nieuwe bestuursleden van Stichting LEF (Leven en Financiën). Dorine van Basten verlaat na vijf jaar het bestuur.

“Met de toetreding van Ebby Pelsma verrijkt het stichtingsbestuur zijn kennis en expertise op het gebied van ROC-onderwijs in hoge mate. Zij is namelijk directeur bij het ROC Midden Nederland en brengt vanuit die achtergrond enorme bagage mee ten aanzien van de doelgroep en het speelveld van LEF”, aldus de stichting.

Jan van Lierop vervangt Dorine van Basten die na vijf jaar het stokje overdraagt. LEF: “Met zijn achtergrond als CEO van Figlo brengt hij onder andere een belangrijke kenniscomponent mee, die van digitale ontwikkelingen. Gezien de wensen van LEF om zo goed mogelijk aan te sluiten op de doelgroep en de evoluerende praktijksituatie van het onderwijs een onmiskenbaar belangrijk aandachtsgebied.”

Jan van Lierop wordt secretaris van LEF. Ebby Pelsma wordt algemeen bestuurslid. De rol van vicevoorzitter wordt na het vertrek van Dorine van Basten overgenomen door Marieke van Zuien, die al sinds de start van de stichting deel uitmaakt van het bestuur. Mark Boskamp blijft voorzitter en Bart Janknegt penningmeester.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.