HypoVak Journaal vrijdag 8 september

0

Op donderdag 5 oktober vieren we de 20ste editie van HypoVak. Tot dat moment is er elke vrijdag een HypoVak Journaal waarin experts en partners de kijker voorzien van het laatste nieuws over HypoVak en de hypotheeksector. De tweede uitzending is nu te bekijken.

Bouwen aan een zekere toekomst met de bouwsteen arbeidsongeschiktheid. In deze nieuwe aflevering van het HypoVak Journaal een gesprek hierover met Arie Koops van Credit Life. De hypotheekmarkt in trends en cijfers is een wekelijks terugkerend item in het HypoVak Journaal. Deze week zoomen we met Arjen de Bake van HDN in op een aantal specifieke klantprofielen. HypoVak bestaat dit jaar 20 jaar, Nationale Waarborg viert morgen eveneens het 20-jarig jubileum. Een terugblik met Antoinette Kalkman.

Tot slot aandacht voor Stichting LEF. Dankzij de inzet van honderden vrijwilligers uit de financiële sector verzorgt de stichting al ruim 10 jaar gastlessen op mbo’s door heel Nederland. Het lesprogramma is erop gericht jongeren in de leeftijd van 15 – 22 jaar verantwoordelijk leren om te gaan met geld. We praten hierover met LEF-voorzitter Nathan Brouwer. Het volgende HypoVak Journaal wordt uitgezonden op vrijdag 15 september. Houd de website dus in de gaten.

Bouwen aan een zekere toekomst

Het thema van deze 20ste editie van HypoVak is ‘Bouwen aan een zekere toekomst’. Op het gemiddelde advieskantoor is de druk van de ketel en komt er meer ruimte om de zaken op te pakken die zijn blijven liggen in de lange periode dat het business as unusual was. Klantbeheer en verbreding van het hypotheekadvies zijn belangrijke bouwstenen voor een zekere toekomst. Een businessmodel dat volledig is gericht op nieuwe hypotheken en oversluiters wordt instabiel. Tijdens HypoVak krijg je verschillende bouwstenen aangereikt waarmee je kunt bouwen aan een stabiele en zekere toekomst.

Eerdere uitzendingen van het HypoVak Journaal gemist? Je kunt ze hier terugkijken.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.