Particuliere schadeportefeuille NN naar Voogd

1

Voogd & Voogd gaat de particuliere schadeverzekeringen van Nationale-Nederlanden en de activiteiten van Delta Lloyd op dit gebied uitvoeren. De samenwerking wordt op 1 juli actief onder het label Nationale-Nederlanden, dat onafhankelijk staat ten opzichte van de andere activiteiten van Voogd & Voogd.

Nationale-Nederlanden blijft risicodrager en verstrekt een volmacht aan een dochteronderneming van Voogd & Voogd, NN Verzekeren Services (NNVS). Binnen dit bedrijf worden tevens de bestaande activiteiten van Delta Lloyd voor de particuliere schadeportefeuille in volmacht ondergebracht. NN blijft de productontwikkeling, marketing en verkoopondersteuning uitvoeren.

De migratie van de portefeuille start per 1 juli en zal eind dit jaar grotendeels zijn afgerond. De Ondernemingsraad en vakbonden hebben ingestemd met de overgang van ongeveer 40 medewerkers naar NN Verzekeren Services.

Nooit meer financieel nieuws missen? Kies welk platform het best bij u past en volg InFinance op:
Facebook, Twitter en/of LinkedIn

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

  • Nietsdoen

    Heh? Volmacht kanaal zou toch duurder zijn dan via de verzekeraar?