Voogd & Voogd plant meer dan 10.000 bomen

0

Voogd & Voogd (onderdeel van Alpina Group) en ASR hebben in 2022 de handen ineen geslagen om een actieve bijdrage te leveren aan een financieel gezonde toekomst en een veilige leefomgeving voor klanten, relaties en medewerkers.

Michael de Nijs (foto), algemeen directeur van Alpina Group: “Dat doen zij al 60 jaar. Dit jaar is er speciale aandacht voor het verminderen van de CO2 uitstoot en de preventie van schade, want voorkomen is beter dan genezen. ‘We vinden dat dit hoort en past bij onze maatschappelijke rol en kijk op duurzaamheid.”

Compensatie CO2-uitstoot

Begin dit jaar hebben Adéle Jeuken en Frans Neuhaus (ASR) samen met Michael de Nijs en Johan Jordaan (Alpina Group) de eerste boom geplant op Landgoed De Engelenburg. De Nijs: “In totaal zullen er 10.000 bomen en planten worden aangeplant ter compensatie van de CO2-uitstoot van de afgesloten autoverzekeringen. Zo leveren wij een gezamenlijke bijdrage aan een gezonde, toekomstbestendige leefomgeving.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.