ORV Reaal gekoppeld aan HDN

0

De overlijdensrisicoverzekering van Reaal is vanaf nu rechtstreeks gekoppeld aan het Hypotheken Data Netwerk (HDN). Adviseurs kunnen via het eigen adviespakket de Reaal ORV aanvragen zonder gebruik te hoeven maken van het partnerportaal van de verzekeraar.

Adviseurs die zijn aangesloten op HDN en gebruik maken van Findesk, Adviesbox, Scenario Advies, Finix of TAS, kunnen voortaan de Reaal ORV direct via het eigen adviespakket aanvragen. Stijn Réz, directeur Intermediaire Distributie bij Reaal: “Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een ORV die gekoppeld is aan een hypotheek, of om een ‘losse’ ORV. Dankzij deze koppeling is het aanvraag- en acceptatieproces voor het intermediair vereenvoudigd en volledig digitaal waardoor de tijd tussen aanvraag en polis wordt verkort. Goed nieuws voor zowel de distributiepartner als de klant.”

“De koppeling met HDN past binnen de strategie van Reaal waarmee ze inzet op digitale technologieën en gehoor geeft aan de wensen van adviseurs en klanten”, zegt Réz. “Hoewel adviseurs al eerder via hun eigen adviespakket de ORV via HDN konden aanvragen, moesten zij de aanvraag afronden via het partnerportaal van Reaal. Dankzij de koppeling kunnen adviseurs nu rechtstreeks via het eigen adviespakket de Reaal ORV aanvragen, zonder gebruik te hoeven maken van het partnerportaal.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.