Nieuwe workshops Hypotheekbond

0

De Nationale Hypotheekbond trekt komend najaar weer het land in met een nieuwe reeks workshops ‘Actualiteiten’. Dit keer worden de steden Breda, Amsterdam, Zwolle en Nieuwegein bezocht.

Tijdens de workshop wordt naast de dagelijkse actualiteit ook stilgestaan bij de volgende (en meer) onderwerpen:

  • De interne draagplichtovereenkomst en de mogelijkheden om deze in te zetten naar aanleiding van de brief van minister van Economische Zaken Eric Wiebes en het goedkeurend besluit van staatssecretaris van Financiën Menno Snel.
  • Schenkingen inzake de eigen woning. Wel of geen uitsluitingsclausule en wat kan de adviseur hierin betekenen voor zijn klant?
  • De overlijdensrisicoverzekering in het kader van de recente Kifid-uitspraak. Moet de adviseur zijn klanten hierover benaderen? Wat is hij verplicht en wat levert zijn kantoor dat op?
  • Vragen en antwoorden over het gewijzigde fiscaal beleid en wetgeving met betrekking tot de KEW, SEW, BEW en BHW-kapitaalverzekering.

Ledenkorting

Leden van de Nationale Hypotheekbond ontvangen bij inschrijving 20 euro korting door gebruik te maken van de speciale actiecode.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.