Nieuwe Wft-leergame Hoffelijk

0

Wft Trivia is de nieuwe Wft-leergame van Hoffelijk. De game bevat multiple choice kennis- en begripvragen, die een aanvulling zijn op het studiemateriaal van de opleider. De game kan individueel of met meerdere spelers worden gespeeld.

De bedoeling van de game is om alle negen onderdelen te verzamelen. Elk onderdeel staat voor één van de Wft-modules. Het rad bepaalt over welke modules de vragen zullen gaan. Na twee vragen correct beantwoord te hebben, kiest de deelnemer een laatste vraag van een Wft-module om dat onderdeel te winnen. De speler die als eerste alle Wft-modules heeft verzameld, is de winnaar.

De game is daarnaast ook in twee andere varianten te spelen: met één Wft-module naar keuze en door live tegen iemand anders te spelen. Hierdoor is het mogelijk om ook gericht te oefenen met één Wft-module.

Individueel of samen

Eerder introduceerde de opleider al de Wft (Winter) Crush game, waarmee adviseurs individueel kunnen oefenen met het Wft- en PE-studiemateriaal. Met Wft Trivia kunnen adviseurs het nu ook opnemen tegen collega’s. De game is te downloaden in de Google Play Store en de App Store. Om de lancering van de game te vieren, maken spelers tot en met 21 september kans op een reischeque ter waarde van 1.000 euro. Winnaar is degene die alle negen onderdelen weet te verzamelen in zo min mogelijk vragen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.