Nationale Borg huurgarantie voor mkb-ers

0

Met de introductie van de Nationale Borg Huurgarantie richt garantieverstrekker Nationale Borg zich nu ook op de mkb-markt.

Het betreft ondernemers die een bedrijfsruimte, praktijkruimte of winkelpand huren. In veel gevallen wordt hierbij door de verhuurder drie maandtermijnen als borg geëist. Teruggave van dit bedrag kan problemen opleveren bij onwillige of failliete verhuurders. De Nationale Borg Huurgarantie geeft de verhuurder de zekerheid dat het bedrag geretourneerd wordt bij het einde van het huurcontract of bij faillissement van de verhuurder.

Online of maatwerk

De Huurgarantie sluit aan op de gangbare ROZ-huurcontracten, maar ook voor afwijkende huurcontracten kunnen garanties worden verstrekt. Garanties met een garantiebedrag ter hoogte van drie maanden huur en maximaal 20.000 euro kunnen volledig online worden aangevraagd en afgehandeld. Voor afwijkende huurgaranties blijven specialisten beschikbaar.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.