Mooi pakket De Goudse voor MKB Rotterdam

0

Als sponsor van MKB Rotterdam ontwikkelde De Goudse in samenwerking met advieskantoor VanKlaverenStigter uit Spijkenisse een verzekeringspropositie voor de leden van MKB Rotterdam.

 

Voor ieder afgesloten pakket doneren De Goudse en VanKlaverenStigter samen een bedrag aan de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam of aan stichting De Betrokken Spartaan. De propositie is ook beschikbaar voor leden van de Sparta Businessclub.

De ondernemer heeft de keuze uit een ruim verzekeringsaanbod. Ondernemersverzekeraar De Goudse biedt onder meer een pakket aan met zakelijke schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen en een bedrijfspensioen. VanKlaverenStigter biedt ondernemers die zich oriënteren op het afsluiten van een verzekering een kosteloze risicoanalyse.

MKB Rotterdam zet zich actief in voor een beter ondernemersklimaat in de Rotterdamse regio. ‘’Het is de missie van De Goudse om ondernemers verder te helpen, en ons sponsorschap van MKB Rotterdam sluit hier
goed op aan’’, aldus Bernardo Walta, directeur Commercie bij De Goudse. ‘’Het mooie is dat wij zo ook Sparta, dat wij een warm hart toedragen, verder helpen. De ondernemer bepaalt overigens zelf of de financiële bijdrage gaat naar de jeugdopleiding van Sparta of naar de stichting De Betrokken Spartaan, die voetbal inzet voor een betere samenleving en projecten ondersteunt op het gebied van veiligheid, gezondheid en onderwijs.’’

Netwerkbeurs
Op 29 en 30 mei zijn De Goudse en VanKlaverenStigter met een stand aanwezig op een tweedaagse netwerkbeurs voor zakelijk Rotterdam, die wordt gehouden in Business Point Waterweg, een paviljoen op de grasmat van het hoofdveld van het Sparta-stadion.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.