Meer samenwerking Keylane en Aplaza

0

De leveranciers van verzekeringssoftware Keylane en Aplaza hebben hun samenwerking geïntensiveerd. Zo is onder meer het aanbod voor documentenuitwisseling uitgebreid.

Keylane biedt haar klanten al langer de mogelijkheid om informatie uit te wisselen met intermediairs via Aplaza. Dat bleef aanvankelijk beperkt tot het versturen van boekingsnota’s en kopie-polisdocumenten. De mogelijkheden zijn aanzienlijk toegenomen.

Een voorbeeld is het versturen van een herinneringsbrief ten behoeve van Roydata. Daarnaast bieden de bedrijven nu ondersteuning voor het uitwisselen van (ADN-)berichten, het doorgeven van offertegegevens en het direct deeplinken naar polis- of schadedetails.

Minder rompslomp

“Door de intensievere samenwerking met Aplaza kunnen we verzekeraars helpen hun bedrijfsprocessen nog efficiënter in te richten”, zegt Ralf Timmer, executive board member bij Keylane. “De gestroomlijnde digitale communicatie met intermediairs scheelt verzekeraars veel administratieve rompslomp.”

Volgens directeur Marco Handrickx van Aplaza is de koppeling voor verzekeraars niet alleen interessant vanwege efficiencywints, maar ook omdat ze de intermediair volledig digitaal kunnen bedienen. “Door de efficiëntie en het gemak van de rechtstreekse digitale uitwisseling, kiezen intermediairs sneller voor producten van aangesloten verzekeraars. Ze beschikken daarbij altijd over actuele klantgegevens. ”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.