VKG breidt de Aplaza-functionaliteit uit

0

Behalve prolongatie- en mutatieberichten biedt VKG nu ook polisdocumenten aan via de Aplaza-functionaliteit. De eerste documenten die door de bij VKG aangesloten adviseurs via Aplaza kunnen worden opgehaald zijn het polisblad en het internationaal verzekeringsbewijs (IVB).

De uitbreiding zorg ervoor dat de bij VKG aangesloten adviseurs efficiënter en sneller kunnen werken. Zij zijn minder tijd kwijt aan administratie en hebben meer tijd voor advies aan hun klanten.

De Aplaza-documentenkoppeling is volgens VKG ‘ideaal’ voor adviseurs die naast het VKG-extranet een eigen administratiepakket zoals bijvoorbeeld Dias of Anva gebruiken. De Aplaza-functie ‘Documenten’ zorgt ervoor dat documenten die VKG op het extranet van de aangesloten adviseurs toevoegt, met een druk op de knop worden overgezet naar het eigen administratiepakket van de adviseur. Dat levert adviseurs per document al snel enkele minuten tijdwinst op, schat VKG in. De documentenkoppeling zorgt er tevens voor dat de polisgegevens direct up-to-date zijn in het eigen administratiepakket.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.