Maarten Burgers CEO Alfam Consumer Credit

0

Hij vervulde de functie al sinds januari ad interim na het vertrek van David Minderhoud, maar nu is Maarten Burgers officieel benoemd tot CEO van Alfam Consumer Credit, waaronder ook het label Defam valt. De AFM heeft de benoeming van de voormalig CFRO van Alfam goedgekeurd.

Als CEO blijft Burgers de focus leggen op de combinatie van klant, tussenpersoon en medewerker. “We blijven ons focussen op het zo goed mogelijk van dienst zijn van onze klanten. Tussenpersonen met wie we samenwerken hebben hierin een belangrijke rol dus zij blijven voor ons cruciaal. Dat geldt ook voor onze medewerkers die elke dag keihard werken voor onze partners en klanten.”

Er staat ook het nodige op stapel bij de ABN Amro dochter vertelt Burgers: “Zowel aan de voorkant, in de vorm van direct klantcontact, als aan de achterkant waar men druk bezig is met nieuwe ontwikkelingen en innovaties die het leven van onze klanten en partners makkelijker maken en die onze groei bevorderen.”

Deze maand publiceerde InFinance een interview met CEO Maarten Burgers en Han Pieter Mulder, commercieel directeur Alfam. Lees het hele interview hier gratis en zonder inlog in InFinance magazine.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.