Fysieke SAR Summer Academy

0

De Stichting Assurantie Registratie (SAR) start deze zomer de SAR Summer Academy. Op 28 juli staat de eerste bijeenkomst gepland in het conferentiecentrum Woudschoten te Zeist. Ook niet-ingeschrevenen kunnen deelnemen aan de zomerworkshops en masterclasses die de SAR organiseert.

Met deze Summer Academy wil de SAR iedereen in de gelegenheid stellen om hun vakkennis op een hoger peil te brengen en te houden. Daarnaast kan eenieder die niet staat ingeschreven in een van de SAR-registers (RMiA, RPA en RGA)op deze manier laagdrempelig kennismaken met de SAR, die dit jaar 20 jaar bestaat.

Onderwerpen

De SAR start de Summer Academy met het aanbieden van de best lopende en gewaardeerde PE-sessies van de afgelopen periode. Op 28 juli wordt de aftrap gegeven met de praktische en interactieve workshop ‘Bedrijfsschade – verdieping en actuele lessen uit de praktijk’. Docenten Pieter Jansen, consultant en verbonden aan Strategic Risk Solutions Europe, en Raymond Bothof, bedrijfsschade-expert bij Context, gaan dan onder andere in op de ervaringen hoe de wereld ineens anders is geworden door de coronacrisis, wat te verzekeren is in onzekere economische tijden én de rol van de adviseur daarbij.

De tweede workshop die dag gaat over asbest en wordt verzorgd door Piet Bosma, jurist en brand- en aansprakelijkheidsexpert. Aan de orde komen onder andere: het beoogde asbestdakenverbod ‘2024’, de consequenties daarvan voor de verzekeringsmarkt en aansprakelijkheid bij asbestcalamiteiten.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.