SAR Summer Academy 2021

0

De Stichting Assurantie Registratie (SAR) organiseert deze zomer wederom de SAR Summer Academy. Zowel ingeschrevenen als niet-ingeschrevenen kunnen zich inschrijven voor een of meerdere van de best lopende en gewaardeerde PE-sessies die in de afgelopen periode zijn gegeven.

De SAR Summer Academy is bedoeld voor mensen die geen registratie hebben bij één van de registers van de SAR, maar die wel interesse hebben  in één van de actuele onderwerpen uit het aanbod van de meer dan 200 PE-sessies die de SAR verzorgt voor de drie erkenningsregelingen die onder haar beheer vallen. Dat zijn de Registermakelaar in Assurantiën (RMiA), het Register Pensioenadviseurs (RPA) en het Register Gevolmachtigd Agent (RGA).

Voor Pensioenadviseurs vinden de sessies van de SAR Summer Academy plaats op donderdag 15 juli en donderdag 19 augustus. Op maandag 19 juli, dinsdag 20 juli en donderdag 19 augustus staan de Registermakelaar in Assurantiën (RMiA) sessies gepland.

Inschrijving gestart

De inschrijving is gestart voor een ieder die geen registratie heeft bij één van de registers van de SAR. De prijs van een bijeenkomst bestaande uit één workshop, inclusief catering, afsluitende borrel en deelnamecertificaat, bedraagt 225 euro. Inschrijven (of meer informatie opvragen) kan door een e-mail te sturen naar info@stichtingassurantieregistratie.nl

Wilco de Haan, voorzitter van het RMiA-register: “De SAR Summer Academy is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de SAR, collega’s binnen de branche te ontmoeten en de toegevoegde waarde van onze registers tastbaar te maken.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.