NVGA en SAR introduceren NVGA Academy

0

Met ingang van 1 september 2021 gaat de NVGA Academy van start. Hierin zullen de NVGA en de Stichting Assurantie Registratie (SAR) nauw samenwerken om invulling te geven aan de doelstelling om de kennis en kunde van medewerkers van volmachtkantoren naar een hoger niveau te tillen.

De SAR heeft een aantal meerdaagse, praktijkgerichte cursussen ontwikkeld voor medewerkers van GA-kantoren, waarbij de belangrijkste onderwerpen zijn het Werkprogramma Risicobeheersing Volmacht, PARP/IDD en Klantbelang Centraal.

Medewerkers volmachtkantoren

“De trainingen zijn vooral gericht op medewerkers van volmachtkantoren die niet in het GA-register zijn ingeschreven, maar zich bezighouden met onderdelen van de werkprocessen binnen een volmachtkantoor. Gebleken is dat het voor deze onderwerpen van belang is dat deze organisatiebreed gedragen worden. De trainingen zijn praktijkgericht, hebben een beperkte groepsgrootte van maximaal twaalf deelnemers, zijn interactief en bieden veel gelegenheid tot ‘praktijkoefeningen’. De cursussen worden gegeven door ervaren docenten die veel werkervaring en affiniteit hebben met de werkprocessen binnen volmachtkantoren”, aldus de initiatiefnemers.

Programma

  • 2 en 3 september: Product Approval and Review Process (PARP), door Rien Goes
  • 9 en 10 september: Werkprogramma Risicobeheersing Volmachten, door Ronald Markus (SVC)
  • 4 en 5 oktober: Klantbelang Centraal, door Rien Goes

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.