Fusie Kröller Boom en Herenvest

0

Kröller Boom en Herenvest Corporate fuseren. Per 1 juni gaat de nieuwe combinatie verder onder de naam Kröller Boom. Met 35 medewerkers is het bedrijf de placing broker binnen Söderberg & Partners Nederland. Het managementteam van Kröller Boom versterkt zich met de nieuwe vennoten van Herenvest Corporate: Rick Kooij, Rik van den Bosch en Marc Vermeulen.

Dick Wouters, CEO van Kröller Boom, is blij met de komst van nieuw bloed in de organisatie. “We zijn allemaal onderdeel van de Söderberg & Partners, de samenwerking was er dus al. In die samenwerking hebben we gezien dat onze sectoroplossingen complementair zijn aan elkaar. De expertise van Herenvest Corporate op het gebied van Transport en Logistiek is goud waard.”

Kennis en netwerk

Rik van den Bosch, Partner bij Herenvest Corporate: “Door onze kennis en netwerk structureel samen te voegen vergroten we onze rol als placing broker in de Nederlandse en internationale markt. Tevens kunnen we relaties een breder dienstverleningspakket aanbieden dan voorheen. Dat geldt ook voor de mid-corporate relaties van andere partners die hulp nodig hebben bij beurs oplossingen.”

Rol binnen het Söderberg & Partners

“Als Söderberg & Partners staan we volledig achter deze fusie”, zegt CEO Roland Goldman. “Onze partners zijn vrij in de onderlinge samenwerking, uiteraard juichen we het initiatief van Herenvest Corporate en Kröller Boom toe. Op deze manier versterken en verbreden we namelijk onze beurs propositie voor alle mid-corporate relaties in ons netwerk. Tevens biedt het ons ook een groter loket op de internationale verzekeringsmarkt.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.