Söderberg & Partners neemt minderheidsbelang in Dazure

0

Dazure heeft een minderheidsaandeelhouder heeft gevonden in Söderberg & Partners.

Dazure bestaat dit jaar 15 jaar en eigenaren Odette Bakker (links) en Indra Frishert (rechts)  vinden het tijd voor een mooie nieuwe stap. Samen met medeoprichter Pim Frishert zagen zij hun bedrijf in de afgelopen jaren flink groeien. Dazure begon in 2008 als productontwikkelaar maar kan zich inmiddels Insuretech noemen met volmachten van vijf verzekeraars op het gebied van overlijdensrisico- en inkomensverzekeringen. Frishert heeft de afgelopen jaren als adviseur van de directie opgetreden en heeft inmiddels een leeftijd bereikt waarop hij wil gaan aftreden als aandeelhouder.

Nieuwe producten

Volgens de eigenaren heeft Dazure heeft met Söderberg & Partners een internationale minderheidsaandeelhouder met een gedeelde visie gevonden. Het bedrijf wil de komende jaren versneld nieuwe producten introduceren en doorgroeien. Als groot voordeel zien zij ook de kans om nog meer mensen (en doelgroepen) te bereiken met hun producten.

Wet toekomst pensioenen

Roland Goldman, CEO van Söderberg & Partners “De kennis & expertise van Dazure voegen waarde toe aan ons klantbedieningsconcept. Het nabestaandenpensioen wordt een belangrijk aandachtspunt door de Wet toekomst pensioenen, daar kunnen we samen nieuwe producten voor ontwikkelen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.