Finalisten titel Erkend Financieel Adviseur 2017

0

Op 1 maart gaat de Verkiezing van de Erkend Financieel Adviseur 2017 de laatste fase in. Dan worden de finalisten Gijs van Hooijdonk – De Hypotheker Breda, Gerrit van der Goot – Rabobank Zuid en Oost Groningen en Nicole van de Wouw – Centraal Beheer Achmea, onderworpen aan een assessment.

De verkiezing wordt dit jaar voor het eerst weer sinds 2013 georganiseerd nu alle Erkenden voldoen aan de nieuwe eisen van Erkend Financieel Adviseur. De uiteindelijke winnaar zal worden vastgesteld door een jury die bestaat uit Wim van Wingerden (voorzitter) Gerjoke Wilmink (Nibud), Michel Ligtlee (Vereniging Eigen Huis) en Frank Paalman (Erkend Hypotheekadviseur van het Jaar 2013).

Kritische toets

Tijdens het assessment worden de finalisten door kritische assessoren aan de hand van een adviesgesprek getoetst op vakbekwaamheid, integriteit en adviesvaardigheid. De bekendmaking van de winnaar gebeurt op het jaarlijkse SEH Congres.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.