Winnende bespaartip LevenWonen.nl SEH: Samen eten

0

De redactie van LevenWonen.nl, de consumentenwebsite van Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH), heeft de afgelopen maanden honderden bespaartips van consumenten verzameld. De site had een prijsvraag opgesteld en riep mensen op hun bespaartip te delen. Tipgever Rowin van den Berge (rechts op de foto van Yvonne Körver Fotografie) uit Hillegom werd uitgeroepen tot winnaar. Zijn tip over samen eten werd beloond met een cheque van 1.300 euro.

Bij de winnende tip wordt het nuttige met het aangename verenigd: “Organiseer eetafspraken met vrienden of familie en rouleer iedere week. Doe dit met bijvoorbeeld vier singles of met twee gezinnen. Bij de mensen die van huis zijn, hoeft geen energie gebruikt te worden. En het is ook nog eens erg gezellig om samen te eten. Dus win-win!”

Snel oplopende kosten

SEH had de prijsvraag opgesteld als reactie op de snel oplopende kosten van levensonderhoud. Directeur Bart de Nie (links): “Alles is in korte tijd fors duurder geworden. Ook wij zien dat veel consumenten moeite hebben het hoofd boven water te houden. Dan kun je maar beter proberen elkaar een beetje te helpen door ervaringen te delen. Daar is door veel mensen gehoor aan gegeven. De tip van Rowin van de Berge vonden we een mooie combinatie van nuttige besparing met sociale binding en gezelligheid”.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.