Dias Software in top 10 best presterende Saas-bedrijven

0

Dias Software staat op plek 10 in de Saas100, de top 100 van best presterende Saas-bedrijven van Nederland. Dat maakte MT/Sprout bekend. MT/Sprout presenteert met de Saas100 de 100 best presterende SaaS-bedrijven van 2022 tot een omzet van 50 miljoen euro.

De SaaS100-lijst is samengesteld op basis van kenmerken en prestaties van de deelnemers. Per bedrijf zijn punten toegekend aan omvang, omzet, omzetgroei, churn, leeftijd et cetera. Vervolgens is er op de ranglijst een weging toegepast om de honderd best presterende eruit te filteren.

Innovatie en ontwikkeling

“Wij zijn uiteraard supertrots op deze plek in de Saas100”, vertelt Ruud van der Kruk (foto), CEO van Dias Software. “Sinds eind 2019 hebben we met Dias Software vol ingezet op innovatie en ontwikkeling. We brengen met een geweldig team innovatieve technologieën en snelle schaalbaarheid naar de verzekerings- en hypothekenmarkt. Als eerste softwareleverancier in de branche hebben we een volledig cloudplatform in de markt gezet met de adviseur als middelpunt: Dias Een. Het is fantastisch om te zien dat dit zulke mooie resultaten oplevert.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.