Dias in top 3 best presterende SaaS-bedrijven

0

Dias Software (onderdeel van Dias Group) staat op plek 3 van de SaaS100, de top 100 van best presterende SaaS-bedrijven van Nederland. MT/Sprout maakte dat donderdag bekend. De SaaS100 representeert de 100 best presterende SaaS-bedrijven van 2023 tot een omzet van 50 miljoen euro. Vorig jaar kwam Dias als nieuwkomer de SaaS100 binnen op plek 10.

“Wij zijn uiteraard weer supertrots op deze plek voor Dias in de SaaS100,” vertelt Ruud van der Kruk (foto), CEO van Dias Group. “Sinds eind 2019 hebben we met Dias vol ingezet op innovatie en ontwikkeling. We brengen met een geweldig team innovatieve technologieën en snelle schaalbaarheid naar verschillende markten, zoals bijvoorbeeld de verzekerings-, hypotheken-, en accountancymarkt. Het is fantastisch om te zien dat we zo’n mooie erkenning krijgen.”

Software as a Service

SaaS is een afkorting voor Software as a Service, een model waarbij klanten een softwareoplossing via het internet kunnen gebruiken. De SaaS100-lijst is samengesteld op basis van kenmerken en prestaties van de deelnemers. Per bedrijf zijn punten toegekend aan omvang, omzet, omzetgroei, churn, leeftijd, et cetera. Vervolgens is er op de ranglijst een weging toegepast om de honderd best presterende eruit te filteren.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.