Dias Group neemt Finly over

0

Om stevige groei te kunnen blijven realiseren en financieel adviseurs nog meer te kunnen bieden in een veranderende markt, heeft Finly zich aangesloten bij Dias Group. Eerder dit jaar hadden de twee al een samenwerkingsovereenkomst gesloten.

Joost Heijligers, CEO Finly: “Alles klopte voor ons om deze stap te zetten. De plannen, de ervaring, het ondernemerschap en de wil om de intermediaire branche echt naar een nieuw niveau te tillen, hebben ons doen besluiten om onderdeel te worden van Dias Group. Wij zijn ervan overtuigd dat deze stap erg positief is voor het team, het product én voor onze klanten.”

Sterke groeistrategie

Dias Group bestaat op dit moment uit Dias Software, Online Groep, My Tp, Aplaza en Hyarchis en vanaf nu dus ook Finly en FinConnect. CEO Ruud van der Kruk: “We kiezen voor een sterke groeistrategie in de verzekerings- en hypothekenmarkt om diensten en krachten te bundelen. Door de synergie tussen de verschillende bedrijven in de groep kunnen ze steeds meer waarde toevoegen voor haar klanten. Vanuit Dias Software spreken we veel klanten in de markt en iedereen is unaniem enthousiast over Finly. Zij hebben een uniek product in de markt wat inspeelt op een van de belangrijkste uitdagingen in onze markt, namelijk het faciliteren van efficiënt en effectief klantcontact. Finly is een innovatief en ondernemend bedrijf met enthousiaste mensen en dat past enorm goed bij onze bedrijfscultuur. Enerzijds is het product complementair aan de Dias-propositie, anderzijds kunnen wij Finly verder helpen met hun eigen productontwikkeling en marktbewerking.”

Zelfstandig

Van der Kruk: “Finly wordt, net als My TP en Online, aan Dias Group toegevoegd als zelfstandig opererende organisatie. We gaan uiteraard ervoor zorgen dat er een naadloze integratie komt met de andere producten in onze groep, maar de klant is leidend. Wij moedigen dan ook aan dat bedrijven als Finly en My TP blijven partneren en koppelen met andere softwarepartijen uit onze branche. Daarmee is de klant koning en bepaalt hij zijn ideale IT-architectuur.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.