Delta Lloyd verlengt sponsorovereenkomst

0

Delta Lloyd en het Watersportverbond hebben in het Scheepvaartmuseum een nieuwe sponsorovereenkomst getekend voor de komende vier jaar. Tot en met 2016 zullen de partners hun krachten bundelen om in Rio de Janeiro het succes van de Spelen in London te evenaren of te overtreffen.

Delta Lloyd continueert hiermee haar sponsorbeleid, als exclusief partner van het Watersportverbond en hoofdsponsor van de Delta Lloyd Kernploeg. In die Kernploeg zitten de meest getalenteerde en kansrijke topzeilers en -surfers in Olympische en paralympische klassen.

Paul Medendorp, lid raad van bestuur Delta Lloyd Groep: “Als grootste watersportverzekeraar van Nederland willen wij een échte partner zijn van de Nederlandse watersport. Door het uitbreiden van onze sponsorafspraken en door ons weer voor vier jaar te committeren willen wij laten zien dat wij niet alleen onze klanten maar ook aan de zeilsport lange termijn zekerheid bieden”.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.