De Goudse biedt verzuimrelaties extra ‘coronadiensten’

0

De Goudse gaat bedrijven helpen die tijdens de coronacrisis worstelen met het inzetbaar houden van hun personeel. Dit vormt een aanvulling op eerdere coronamaatregelen van de verzekeraar, zoals de mogelijkheid een betaalregeling af te spreken.

Ondernemers met de Verzuimverzekering Eigen Risico in Dagen kunnen tijdelijk op kosten van De Goudse gebruikmaken van vier extra diensten. Het gaat om een online werkplekcheck bij rugklachten, een ‘blijf aan het werk’-gesprek bij psychische klachten, hulp bij stagnerende re-integratie en coaching van de ondernemer zelf.

Adviseurs

Bernardo Walta (foto), directeur Commercie bij De Goudse, geeft aan dat de dienstverlening toegankelijk is via de adviseurs met wie De Goudse samenwerkt. “De adviseur kent zijn relaties als geen ander en kan ervoor zorgen dat de dienstverlening helemaal wordt afgestemd.”

Samenwerking met arbodiensten

“Wij realiseren dit in samenwerking met de twee arbodiensten waarmee wij samenwerken: ArboNed en Perspectief”, zegt Walta. “Maar het is niet nodig dat de ondernemer klant is bij een van beide. Ondernemers hebben het niet gemakkelijk in deze tijd. Door de dienstverlening breed beschikbaar te stellen hopen wij veel ondernemers ondersteuning te bieden waar ze echt wat aan hebben. Overigens richten we ons niet alleen op de inzetbaarheid van het personeel maar ook op de ondernemer zelf. Die ondersteunen wij met persoonlijke coaching van ICAS, een professionele coachingsorganisatie waarmee wij al lange tijd samenwerken voor onze Ondernemers-AOV.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.