Cumus breidt aanbod uit met Elements

0

Cumus en Faster Forward gaan samenwerken. Onlangs heeft de expert in cloudoplossingen namelijk Elements van Faster Forward toegevoegd aan hun aanbod van cloudoplossingen.

Cumus biedt al software aan voor assurantiekantoren. Voor financieel advieskantoren die naast schade-afhandeling ook hypotheekadvies aanbieden, is Elements toegevoegd aan hun aanbod. Elements combineert namelijk hypotheek- en verzekeringssoftware, waarbij het klantdossier (CRM) centraal staat.

Advieskantoren

Henk Roepers, eigenaar van Cumus: “Doordat wij verschillende diensten aanbieden, komen we op verschillende manieren in contact met advieskantoren. Ieder advieskantoor heeft namelijk zijn eigen wensen. Zo groeide ook de vraag naar een softwaresysteem met uitgebreide functionaliteiten, waarbij hypotheek- en verzekeringssoftware worden gecombineerd. Daarom besloten we dit jaar om op zoek te gaan naar een extra software-oplossing. Vooral omdat we kantoren spreken die zich naast schade ook richten op hypotheekadvies en -bemiddeling. In deze zoektocht zijn we bij Faster Forward uitgekomen. Bovendien is bij Elements de e-mail geïntegreerd en bevat het een breed scala aan workflows om extra tijd te besparen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.