Consumentenbond Claimservice pakt sector aan

0

Onder de naam Consumentenbond Claimservice hebben de Consumentenbond en ConsumentenClaim de krachten gebundeld. Via de nieuwe onderneming gaan zij op basis van no cure no pay de belangen van consumenten in massaclaims behartigen.

De nieuwe onderneming gaat de strijd aan met banken, verzekeraars en multinationals die consumenten duperen en compensatie onthouden. Consumentenbond Claimservice start met claims tegen aanbieders van woekerpolissen, telecomproviders en beeldbuisfabrikanten. Dit betreft de voortzetting van lopende claims van ConsumentenClaim.

Samen sterk

Bart Combée, directeur Consumentenbond: “Voor individuele gedupeerden is het vaak moeilijk en kostbaar om hun recht te halen. Met Consumentenbond Claimservice willen we het consumenten makkelijk maken om mee te doen. Door je bij ons aan te sluiten, sta je sterker en ligt compensatie binnen handbereik. Bedrijven die hun klanten benadelen, kunnen hun borst natmaken.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.