AnsvarIdéa blij met duurzame schouderklop Consumentenbond

0

De Consumentenbond heeft in de nieuwe editie van de Geldgids de woonverzekeringen van ongeveer 30 verzekeraars beoordeeld op de mate van duurzaamheid. De opstalverzekering en inboedelverzekering van AnsvarIdéa kregen een 9,2 en de aansprakelijkheidsverzekering een 8,9. Met afstand de nummer 1.

In januari van dit jaar kreeg AnsvarIdéa voor haar verzekeringsproducten van de Bewust-lijn ook al een eervolle vermelding bij het Adfiz-onderzoek naar duurzame ontwikkelingen in de verzekeringsbranche. Algemeen directeur Peter van Geijtenbeek: “Al jaren zijn wij aan het pionieren op het gebied van duurzame verzekeringen. Als dan uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat je zo goed scoort, voelt dat toch als een kroon op het werk. Wel moet ik daar natuurlijk direct aan toevoegen dat we met zijn allen nog veel stappen te maken hebben.

Het feit dat nu ongeveer 30 verzekeraars actief aan het kijken zijn hoe zij het onderwerp ‘duurzaamheid’ onderdeel van hun verzekeringen kunnen maken is belangrijk. Hoe blij ik ook ben met deze erkenning door de Consumentenbond, vind ik de beweging die de totale markt nu maakt nog belangrijker.”

Hij uit tevens waardering voor de met Ansvar samenwerkende intermediairs, die bij de ontwikkeling van deze verzekeringen met hebben meegedacht.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.